Vacatures en stagemogelijkheden

Vacature voor een PhD student voor klinisch onderzoek naar Angelman syndroom.

Wij zoeken een arts met interesse voor kinderen en jongvolwassenen met Angelman syndroom voor een klinisch promotieonderzoek. We denken aan iemand die ambitie heeft om kinderarts, kinderneuroloog, klinisch geneticus of arts VG te worden.

Je komt te werken in een enthousiast multidisciplinair team van het ENCORE Expertisecentrum Angelman Syndroom in het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis te Rotterdam.

Goede contactuele eigenschappen en beheersing van de Engelse taal behoren tot de voorwaarden, mede aangezien het onderzoeksproject internationale activiteiten omvat.

Start kan op korte termijn voor een periode van 4 jaar met een salaris conform CAO.

Meer informatie? Mail naar angelman@erasmusmc.nl en bezoek onze website over klinisch onderzoek naar Angelman Syndroom

Marie-Claire de Wit, kinderneuroloog en Karen Bindels-de Heus, kinderarts-EAA

Bij ENCORE hebben wij veel ervaring met het opleiden en begeleiden van studenten middels het aanbieden van stages. Wij bieden studenten de kans om te leren en ervaring op te doen in de kliniek en met het doen van wetenschappelijk onderzoek.
Heb jij interesse in een stage bij een van de onderzoekslaboratoria of expertisecentra van ENCORE? Mail dan naar: info@encore-expertisecentrum.nl. Geef hierbij duidelijk aan waar je interesse ligt, en de start- en einddatum van je stage.